Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, sıhhi tahliye noktasında görev yapan personeli ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Çobanbey Sıhhi Tahliye noktasına görev yapan Belediye İtfaiye personeli, sağlık görevlileri ile Mehmetçikleri ziyaret ederek moral desteği verdi.

        Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir beraberinde Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Hüsamettin Nünükoğlu ile birlikte Çobanbey Sıhhi Tahliye noktasını ziyaret etti. Burada Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, sağlık ekipleri ile Fırat Kalkanı Harekatı'nda görev yapan askerler ile bir araya gelerek, El Bab'da şehit olan askerler için baş sağlığı dileğinde bulundu. Askerlere moral veren Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Türk halkının askerinin ve polisin destekçisi ifade ederek, "Bugün olduğu gibi bundan sonrada tüm halkımız güvenlik güçlerimizin arkasında olacaktır. Çobanbey'e, itfaiye personelimiz, sağlık çalışanlarımız ve askerlerimizin moralini yüksek tutması bizler için çok önemli.Çünkü çok kritik ve önemli bir görev yürütüyorlar" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        23.12.2016 09:12:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler