Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'deki TOKİ projeleri masaya yatırıldı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin'deki TOKİ projelerinin bin an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, merkez Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinin ilk olarak ele alınması gerektiğini söyledi.

        AK Parti Mersin İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOKİ'nin Mersin ve ilçelerinde inşa edeceği konutlara yönelik projeler, Kalkınma Bakanı Elvan başkanlığında Ankara'da düzenlenen toplantıyla ele alındı. Toplantıya, AK Parti Milletvekilleri Yılmaz Tezcan ve Ali Cumhur Taşkın, CHP Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, MHP Milletvekili Baki Şimşek ile TOKİ Başkanı Ergün Turan ve ekibi katıldı

        TOKİ Başkanı Turan'ın, Mersin'deki TOKİ projelerinde gelinen aşama ile ilgili bir sunum yaptığı toplantıda, projelerin önündeki engeller görüşülerek, çözüm önerileri konuşuldu.

        Bakan Elvan, toplantıda yaptığı konuşmada, projelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayarak, sorunların çözümü için gereken tüm çalışmayı yapacaklarını ifade etti. Projelerin ve projeye ilişkin süreçlerin takipçisi olduğunun altını çizen Elvan, Mersin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk olarak Çay Mahallesi'ndeki projenin ele alınması gerektiğini ve TOKİ ekibinin en kısa sürede bu konuyla ilgili olarak Mersin'deki yerel dinamiklerle bir araya geleceğini söyledi. Mersin Merkez'de ve Tarsus ilçesinde emeklilere yönelik yapılacak olan konutların yer belirleme çalışmalarının sürdüğü bilgisini veren Elvan, Aydıncık ve Gülnar ilçelerindeki TOKİ çalışmalarının da hızla ilerlediğini sözlerine ekledi.

        (KYM-Y)

        23.12.2016 10:45:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler