Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu, "Kentin Kadınları" üyeleriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli genelinde faaliyetler gösteren "Kentin Kadınları" platformuyla Darıca'da bir araya geldi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'de genelinde faaliyetlerini sürdüren ve farklı sektörlerde aktif olarak çalışan "Kentin Kadınları Platformu" (KENTKA) üyeleriyle bir araya geldi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ında katıldığı görüşmede, toplumun içinde becerilerini ve potansiyelini ortaya koyamadığı için sıradanlaşan, değeri bilinmeyen nice insanların, bulundukları coğrafyaya ve çevrelerine büyük yaşamsal fırsatlar sunabilecekleri halde, bu farklarını ortaya koyamadıkları için heba olup gittikleri üzerine görüşler ortaya koyuldu.

        Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Toplumun temel direklerinden birisi olan kadınlarımızın sorunlarına eğilmek için bu platformların ve toplantıların çok önemli birer fırsat olduğunu vurgulamak isterim. Bu çalışmalar, kadınlarımıza bakışımız, onlar hakkındaki görüşlerimiz; kültür hayatımızda ve toplumsal yaşamımızdaki yerleri açısından son derece kritik önemlerinin bir kez daha vurgulandığı müstesna faaliyetler olarak değerlendirmeliyiz. Devletimizin ve hükümetimizin kadınlarımıza yönelik çıkardığı pozitif ayrımcılıklı yasalar, kadınlarımızın dertlerine çare olmakta sosyal yaşamda ve iş hayatında onlara pek çok fırsatlar sağlamaktadır" dedi.

        (İG-RFK-Y)

        23.12.2016 12:33:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler