Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Konak'dan, Ziraat Odası'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Lokman Akıncı

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, İhsaniye'deki girişimcilik kursu sertifika töreninden sonra Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Küçük'ü ziyaret etti.

        Başkan Vekili Atilla Kocabaş'ın da bulunduğu ziyarette konuşan ESOB Başkanı Konak, İhsaniye'deki meslek odalarını zaman zaman ziyaret ettiklerini, Başkan Küçük'üde bu kapsamda ziyaret ettiklerini ifade etti.

        İhsaniye Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Küçük ise ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

        "ESOB Başkanımız Sayın Konak'ın İhsaniye ilçemizi diğer ilçelerden ayırmaz. İlçemiz için çok güzel çalışmalarına şahit oluyoruz. Son olarak girişimcilik kursunun açılmasında da çok büyük destekleri oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz."

        İhsaniye Ziraat Odası'na gerçekleştirilen ziyarete İhsaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Mehmet Yılmaz ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Zühal Ümran Leblebiciler katıldı.

        (LA-GC-

        23.12.2016 13:35:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler