Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akgün'den Türkmeneli kadınlarına yardım eli

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi ve Türk Kızılayı Büyükçekmece Şubesi işbirliğiyle Türkmeneli Kadınlar Derneğince belirlenen yardıma muhtaç Türkmen kadın ve çocuklara ayakkabı yardımında bulunuldu.

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatlarıyla gerçekleştirilen ve Türk Kızılayı Büyükçekmece Şubesi ile ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında Türkmeneli Kadınlar Derneğini ziyaret eden Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Büyükçekmece Şube Müdürlüğü yetkilileri, savaş mağduru Telaferli ve Kerküklü kadınlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Türkmeneli Kadınlar Derneği Başkanı Dr. Fevziye Hasasu'nun, Türkmen kadınlarının yaşadığı sorunlar ve mağduriyetleri hakkında bilgi alınmasının ardından ihtiyaç sahiplerine ayakkabıları teslim edildi.

        (HB-mk-y)

        23.12.2016 13:59:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler