Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Subaşıoğlu gençlere tecrübelerini aktardı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 'Kariyer Günleri' programı kapsamında lise öğrencileriyle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 'Kariyer Günleri' programı çerçevesinde İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

        Başkan Subaşıoğlu, gençlerin yaşamlarına yön vermesi ve onların kariyer seçimleri ile hedeflerine yaklaşmasını amaçlayan program dahilinde İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Oldukça yoğun katılımın gerçekleştiği söyleşide, Subaşıoğlu gençlere iş ve siyaset alanındaki deneyimlerini anlattı.

        Kendilerinin yapabileceği, sevdikleri meslekleri seçmeleri konusunun altını çizen Başkan Subaşıoğlu'na söyleşi sonunda öğrenciler de sorularını yöneltti. Düzenlenen söyleşi çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Öğrenciler söyleşi sonunda da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na çiçek takdim etti.

        (MT-Y)

        23.12.2016 14:56:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler