Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'te Geçici Özel Güvenlik Bölgeleri 15 gün süreyle uzatıldı

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Geçici Özel Güvenlik Bölgeleri ilan edilen Siirt'in Eruh Akmeşe Çaçi Dağları ve Pervari kırsalındaki bölgeler, 25 Aralık 2016-8 Ocak 2017 tarihleri arasında 15 gün süreyle uzatıldı.

        Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bu kapsamda; söz konusu bölgeler milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla; 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11'inci maddesi ile 2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu'nun 32/A maddesine istinaden, bahse konu bölgelere gidebileceği değerlendirilen vatandaşların, mezkur bölgelerdeki yasadışı unsurlardan ve bunlara yönelik alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri açısından 15 gün süreyle 25 Aralık 2016 - 8 Ocak 2017 tarihleri arasında 'Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edilerek uzatılmıştır" denildi.

        (MND-MP-Y)

        23.12.2016 15:21:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler