Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Han Belediyesi'nden kar temizleme çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Han Belediyesi ilçede yoğun kar yağışı sonrasında cadde ve sokakları temizleme çalışması başlattı.

        Yoğun kar yağışı nedeniyle Han ilçesinde okulların 1 gün süreyle tatil edilmesinin ardından belediye ekipleri ilçede temizlik çalışması başlattı. Ekipler, öncelikle ana caddeleri, ardından da sokak aralarını temizleyerek vatandaşların ilçe içinde daha rahat hareket etmesini sağladı.

        İlçede merkezinde kar temizleme çalışmalarının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Erdal Şanlı, "Yoğun kar yağışı nedeniyle okullara 1 gün ara verildi. Bizler de vatandaşlarımızın kardan olumsuz etkilenmemesi için temizleme çalışmalarına başladık. Öncelikle vatandaşların yoğun kullandıkları caddeleri temizledik. Ardından resmi kurum önleri ve daha sonra ise sokakları temizledik. Kış aylarından vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

        (AS-MET-Y)

        23.12.2016 15:35:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler