Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil İlçe Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Eskil İlçe Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yayla yolları, ana ve ana arterlerde, cadde, sokak, bulvar ve meydanlarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

        Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, temizleme çalışmaları hakkında bilgiler alırken, "Bugün Cenab-ı Allah'a şükrediyoruz ki ilçemize çok güzel bir kar yağışı oldu. Sanırım bir kaç yıldır böyle bir kar yağmamıştı. Bu kar yağışı çiftçilerimiz için büyük bir bereket. Gece saat 04.00'ten itibaren Belediyemiz ekipleri olarak çalışmalara başladık. Merkez ve yaylalardaki çalışmalarımız devam ediyor. Bugün içerisinde bu çalışmaların tamamını bitirmiş olacağız" dedi.

        (YC-AH-Y)

        23.12.2016 16:19:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler