Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çakırhüyük ÇPAL´den Halep'e yardım

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük Ç.P.A.L okul idaresi, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri "Adıyaman'dan Halep'e Yol Aç" yardım kampanyası kapsamında büyük emek, gayret ve özenle hazırlanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşması amacıyla yetkililere ulaştırıldı.

        Yardım kampanyası ile ilgili olarak açıklama yapan Okul Müdürü Ömer Kızıl, "Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile beraber yardımlaşma ve kardeşlik duygusunu geliştirmek amacıyla yaptığımız bu etkinliğimizde gayet olumlu sonuçlar almış bulunmaktayız. Öğrencilerimizin duyarlılığı artarken bu duyarlılığa vatandaşlarımızda dahil olmuş ve toplum olarak birlik ve beraberliğin önemini anlamış bulunmaktayız. Yardım toplama kampanyası esnasında Camuşçu köyü sakini Adnan Karakuş kendisine yardım talebi için giden öğrencilerimize o anda üzerinde bulunan kabanı çıkarıp vermesi ile öğrencilerimizin çoğu biriktirdikleri harçlıklarını Halep için vermesi Çakıröyük ÇPAL olarak ne kadar önemli bir etkinlik yaptığımızı göstermiştir. Emeği geçen bütün öğrencilerime, arkadaşlarıma ve velilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (RK-BRN-Y)

        24.12.2016 11:10:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler