Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteorolojiden kar yağışı uyarısı

        (Fotoğraflı)

        Halil İbrahim Varlı

        ELAZIĞ (İHA) - Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi,Malatya, Adıyaman için hafif, Elazığ, Bingöl ve Tunceli için gün boyu belirli aralıklarla kar yağışı uyarısında bulundu.

        Bölge genelinde havanın çok bulutlu geçeceğini belirten merkez tarafından yapılan açıklamada, "Malatya'nın doğu kesimi Doğanyol, Kale, Pütürge ve Adıyaman'nın kuzey kesimleri Çelikhan ve Sincik hafif kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Elazığ, Tunceli ve Bingöl de ise aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir" denildi.

        Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmediğini ve rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceğini de bildiren merkez sabah ve gece saatlerinde buzlanma, don ve pus olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

        (HİV-MP-Y)

        25.12.2016 11:04:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler