Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaya'ya veda gecesi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Altınova Kaymakamlığı'ndan Antalya Gazipaşa Kaymakamlığı'na atanan Nurullah Kaya için veda gecesi düzenlendi.

        Bir oteldeki veda gecesine Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Termal Kaymakamı Murat Büyükköse, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel ve meclis üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Belediye Meclis üyeleri, CEMRE Tersanesi'nde Yönetim Kurulu Başkanı ve Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Gülcek, Yalova GHSİ İl Müdürü Metin Kaplan, Altınova Emniyet Amiri Murat Teber, Çiftlikköy ilçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Bitmez, daire amirleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. Konuşmaların ardından kurum ve kişiler Kaymakam Nurullah Kaya'ya plaket taktim etti.

        (MM-MŞ)

        25.12.2016 14:53:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler