Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi Belediyesi üretiyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediyesi, kurduğu atölyelerde ürettiği ürünlerle vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde karşılık veriyor.

        Seyitgazi Belediyesi'nin marangozhane ve demir doğrama atölyeleri adeta bir fabrika gibi çalışıyor. İlçe halkına ahşap, demir doğrama ve yenileme hizmetleri veren atölyelerle hem belediye bütçesinden tasarruf ediliyor hem de vatandaşa hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırılıyor. İlçenin tarihi dokusuna uygun ahşap dekoratif bekleme durakları, kamelyalar, çiçeklikler, salıncaklı banklar, çöp kutuları ve modern oturma grupları imal eden Seyitgazi Belediyesi atölyeleri, belediyeye dışa bağımlı olmaksızın hizmet etme fırsatı sunuyor ve hizmet yelpazesini genişletme fırsatı veriyor. Belediyenin marangozhane ve demir doğrama atölyelerinin ortak çalışmaları ile şimdi de ahşap dekoratif banklar üretilmeye başlandı. Hizmete sunulan yeni banklar vatandaş tarafından büyük beğeni topluyor.

        (İHA-Y)

        25.12.2016 15:45:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler