Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay, öğrenci ve bağışçıları ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Türk Kızılayı Foça Şubesi, şube faaliyetlerine maddi destek sağlayan bağışçılar ile Kızılay Haftası dolayısıyla Foça'daki okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

        Reha Midilli Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi, Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Kızılay Kadın Kolları üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

        Birincilikleri resim dalında Yenifoça Reha Midilli İlkokulu'ndan Ela Damla Aki, şiir dalında Yenibağarası Şehit Yarbay Mesut Kuru Ortaokulu'ndan Sevdanur Yıldırım, kompozisyon dalında Reha Midilli Anadolu Lisesi'nden Eda Nur Aytaç'ın kazandığı yarışmalarda derecelere girenlerin ödülleri takdim edildi. Kızılay bağışçıları Ali Haydar Çelebi ve Hasan Güller ile desteklerinden dolayı Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a plaket takdiminin ardından tören sona erdi.

        (SV-CA)

        25.12.2016 16:16:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler