Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit ve Derince muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince ve İzmit ilçesi muhtarlarıyla İstişare toplantısı düzenledi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı, Derince ve İzmit ilçesi muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Derince muhtarlarıyla 8'incisi İzmit muhtarlarıyla da 9'uncusu yapılan toplantılarda dilek ve temenniler dile getirildi.

        Toplantıya Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil, Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Erhan Öztürk, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay ile muhtarlar katıldı. Muhtarların halkla birebir iletişim kurma açısından önemli bir görev üstlendiğini belirten Daire Başkanı Efil, yeni kurulan muhtar irtibat büroları hakkında bilgi verdi.

        Daire Başkanı Efil, taleplerin muhtarlar adına takipçisi olduklarını , bütçe imkanları doğrultusunda özellikle öncelikli ve acil talepleri değerlendirdiklerini ve söz konusu bu taleplerin önemli bir bölümüne olumlu dönüş yaptıklarını söyledi.

        (GY-Y)

        26.12.2016 11:21:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler