Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yakar'dan, Bulancaklılar'a asfalt müjdesi

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, asfalt tesisinin müjdesini verdi.

        İlçede bulunan esnaflarla buluşmasında asfalt tesisi için çalışmaların başladığını belirten Yakar, bir kaç ay içerisinde tesisin kurulmaya başlanacağını söyledi.

        Tesisin müjdesini veren Yakar yaptığı açıklamada ilçede bir çok ilke imza attıklarını belirterek, "Bulancak ilçesine ilk sıcak asfalt, ilk baskı beton, belediyeye ait beton santrali, kapalı otopark gibi ilkleri yaşatmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yine ilçemizde bir ilk daha gerçekleştirerek asfalt tesisi kuracağız. 2-3 ay gibi sürede kurulum başlayacak. Orta ve uzun vadede alt yapısı bitmiş tüm cadde ve sokaklar, tüm yollar beton veya asfalt ile kaplanacak. Bulancak İlçesi, tek kelime ile kabuğunu değiştirecek ve Bulancak halkı hakkettiği hizmeti alacaktır" dedi.

        Asfalt tesisinden sadece Bulancak değil diğer ilçelerin de faydalanacağını vurgulayan Yakar,"Diğer ilçelere asfalt vererek ayrıca belediyemize gelir sağlayacak. Bunun yanında asfalt tesisimizde çok sayıda vatandaşımız istihdam edilecek insanımıza aş iş olacaktır. Halkımız sabrının sonucunda güzel şeyler görecektir" ifadelerini kullandı.

        (RY-ÖS-Y)

        26.12.2016 12:49:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler