Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Borlu'nun çiçekleri büyükşehirden

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'na bağlı Borlu Mahallesinde bulunan Dışpark'ta mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte park, daha güzel bir görünüme kavuştu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede sorumluluk alanı içerisinde bulunan parkları güzelleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri alanlarda yoğun bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'nda da Borlu Mahallesinde bulunan Dışpark'ta bakım çalışmaları ile birlikte çiçek dikimi gerçekleştirdi. Çalışmayla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde, Manisalıların daha güzel bir yaşam sürmeleri için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Köprübaşı'na bağlı Borlu Mahallesinde bulunan Dışpark'ta bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Ardından, mevsimlik çiçek dikimi de yapılarak, park daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. Bundan sonraki süreçte de bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

        (SC-Y)

        26.12.2016 14:05:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler