Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de hizmet atağı tüm hızıyla sürüyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Yeni imar yollarının açılmasıyla ulaşım ağının genişlediği Başiskele'de ilçe halkına konforlu ve rahat bir yaşam sunma amacıyla çalışma gerçekleştiren Başiskele Belediyesi ilçenin gelecekte kullanılacak yollarını şekillendiriyor.

        Başiskele'de hizmet atağını ve çalışma temposunu düşürmeden sürdüren Başiskele Belediyesi halkın rahat ve sorunsuz bir şekilde ulaşım sağlaması için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştiriyor. Sürekli büyüyen, gelişime açık olan Başiskele'nin cadde ve sokaklarını yenileyen ekipler bu gelişime katkı sağlıyor. Yeni yaşam alanlarının arttığı Yeşilyurt mahallesi Akıncılar Sokak ve Buket sokağın yol açımlarını gerçekleştiren ekipler altyapıyı sağlamlaştırmak için dolgu malzemesi seriyor.

        (İÇ)

        26.12.2016 14:14:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler