Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça'da temizlik seferberliğine öncü proje

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Foça ilçesinde, farkındalık oluşturabilmek amacıyla 'Temiz Kent Foça' projesi başlatıldı.

        Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Turizm Meclisi, 'Temiz Kent Foça' projesini hazırlayarak projenin startını verdi. Farkındalık oluşturabilmek amacıyla düzenlenen projeyle, tüm mahalleri kapsayan ortak bir çalışma yapılacağı kaydedildi.

        Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, projeyle, ilk gün halkın katılımıyla sokak temizliği gerçekleştireceklerini söyledi. Demirağ, "Proje kapsamında evlere yönelik anket uygulamaları, işletmelerle, balıkçılarla, pazar yeri esnafıyla, oda, dernek, kooperatif ve platformlarla ve Foça Belediyesinin temizlik personeliyle yüz yüze görüşülerek, temizlik ile ilgili sorun ve çözüm yolları tespiti yapılacak. Her ayın belli günlerinde değişik mahalle ve sokaklarda yaşayan vatandaşlarla birlikte temizlik yapacağız. 'Temiz Kent Foça' projesine tüm Foçalıları ve Foça'yı sevenleri bekliyoruz" diye konuştu.

        (HG-Y)

        26.12.2016 14:24:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler