Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sındırgı'da yeni proje hayat buluyor

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ihalesi gerçekleştirilen Gençlik Merkezi için kazma vuruldu.

        Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gençliğe ve spora önem veren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın gençlere ve vatandaşlara yönelik olarak başlattığı Gençlik Merkezi projesi hayat buluyor. Başkan Yavaş'ın seçim vaatleri arasında yer alan projede, tenis Kortu, halı saha ve semt basketbol sahalarının yanında gençlerin spor yapabileceği ve eğitimlerini gerçekleştirebileceği Gençlik Merkezi'nin oluşturulması için çalışmalar başladı.

        Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan ve çalışmalarını bu yönde gerçekleştiren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Gençlerimiz için bir yeni projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Gençlerimiz daha iyi imkanlarda ve daha sosyal alanlarda hayatlarını sürdürsünler ve geleceğe daha iyi hazırlansınlar diye hazırlanan bir proje bu. Müteahhit firma da geldi kazı çalışmalarını başlattı. Bin metrekare alana oturan proje toplamda 2 bin metrekare bir sosyal alana sahip olacak. İçerisinde basketbol, voleybol maçlarını yapabileceğimiz bir sahamız, güreşçilerimiz için çalışma alanları, gençlerimizin vakit geçirebileceği alanlar, derslikler, eğitim alabilecekleri alanlar ve üst katında da kafeteryası olan bir tesis oluşturulacak. Projeyi hayata geçirmemizi sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. İnsanlarımızın daha büyük bir Türkiye'de geleceği emanet edeceğimiz gençlere yönelik bir proje bu. 300 gün süre zarfında bitirilmesi hedefleniyor. İlçemize ve gençliğimize hayırlı olsun" dedi.

        (TS-

        26.12.2016 14:26:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler