Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Oral: "Terör eylemleri birliğimizi daha da artırdı"

        (Fotoğraflı)

        Erol Karaoğlan

        ADANA (İHA) - Kozan Kaymakamı Avni Oral, terör eylemlerinin başarılı olamayacağını belirterek, "Bu eylemler milletimizin birlik ve beraberliğini daha da artırdı" dedi.

        Kaymakam Oral, kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Kozan Ticaret Odası salonunda düzenlediği toplantıda, Türkiye'nin içinden geçtiği zorlu süreçte vatanını ve milleti bölmeye yönelen terör örgütlerinin eylemleriyle karşı karşıya olduğumuzu ifade ederek, "Bu terör örgütleri gerçekleştirdikleri eylemlerde başarılı olamayacaklar. Bu eylemler milletimizin birlik ve beraberliğini daha da artırdı" diye konuştu.

        Kentin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında vatandaşlara da önemli görevler düştüğünü belirten Oral, "Kozanımızın huzur şehri olduğu, güvenlik ve asayiş noktasında bir sıkıntı olmadığını söylemek isterim. Son yaşanan terör olaylarını görünce hiç terör olaylarının olmadığı yerlerde meydana gelen olayları gördüğümüzde gerekli tedbir ve önlemleri artırmamız gerektiğini anlatmak istiyorum. Yine geçtiğimiz günlerde Aladağ ilçemizde meydana gelen yangında 11 kız öğrencimiz ve 1 de görevli kardeşimizi kaybetmiş bulunuyoruz. Bizlerde devlet olarak bu tür konularla alakalı gerekli önlem ve tedbirlerimizi artırıyoruz ve bütün kurumlarımıza bu konuda tedbirin artırılması için çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Yine doğal afet ve benzer durumlar ile alakalı alınması gereken önlem varsa eğer muhtarlarımızın da bizlere bildirmelerini istiyoruz" dedi.

        Kaymakam Oral'ın konuşmasının ardından ilçe jandarma komutanlığı ve emniyet müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçedeki asayiş ve güvenlik konusunda slayt gösterisi eşliğinde bilgilendirme yapıldı.

        (EKA-Y)

        26.12.2016 14:40:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler