Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir 1.amatör ligde 21 gol atıldı

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir 1.amatör ligde 7.hafta Cumartesi ve Pazar günleri oynanan maçlar ile tamamlanırken 1 maç ise ertelendi.

        Nevşehir 1.amatör ligin 7.haftasında oynanan maçların tamamını ev sahibi takımlar kazandı. 21 golün atıldığı haftada Gülşehir Belediyespor rakibi Hacıbektaşgücü'nün ligden çekilmesi nedeniyle 3-0 galip sayıldı. Acıgölspor-Avanosspor maçı ise Acıgöl'de yağan yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 1.amatör ligde hafta sonu oynanan müsabakalar sonrasında Çat Gençlikspor:5 Telekomspor:1, Göremespor: 2 Derinkuyugücü:1, NEÜ:7 Ürgüpspor:0, Suvermez Kalespor:4 Kapadokya Nevşehirspor:1, Gülşehir Belediyspor:3 Hacıbektaşgücü:0 (Hükmen) sonuçları elde edildi.

        Bu sonuçların ardından A grubunda Çat Gençlikspor, B grubunda ise Göremespor liderliklerini sürdürdü.

        (AÖ-Y)

        26.12.2016 15:02:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler