Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çatıdan düşen kar kütlesi, 5 otomobili hurdaya çevirdi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Doğa Alca - Selçuk Kaya

        Kamera : Selçuk Kaya

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'da iki ayrı yerde çatıda biriken kar kütle

        si, park halindeki 5 otomobilin üzerine düştü. Otomobiller büyük hasar gördü. Araçlarda kimsenin olmaması can kaybını önledi.

        Erzurum'un Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde meydana gelen iki ayrı olayda 5 otomobil hurdaya döndü. Palandöken ilçesinde meydana gelen olayda, 8 katlı bir apartmanın çatısında biriken karlar, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte erimeye başladı. Tonlarca ağırlığındaki kar kütlesi, büyük bir gürültü ile park halindeki 3 otomobilin üzerine düştü. Otomobiller kullanılmaz hale geldi.

        Yakutiye ilçesi Erzincan Kapı semtinde meydana gelen olayda da 5 katlı bir iş merkezinin çatısından düşen kar kütlesi 2 otomobili hurdaya çevirdi. Otomobillerin içinde kimsenin olmaması ise faciayı önledi.

        (DA-AA-Y)

        27.12.2016 06:43:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler