Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlıklar Dairesi'nden Kırkağaç'ta inceleme

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kırkağaç ilçesine ziyarette bulundu ve çalışmaları yerinde inceledi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Hakan Ulak, Kırkağaç ilçesindeki Gökçukur, Fırdanlar, Kuyucak mahalleleri ziyaret etti. Ulak'a, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman da eşlik etti. Ulak, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda il genelinde mahallelerimize giderek, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu ziyaretlerde Sayın Başkanımız Cengiz Ergün'ün selamlarını da iletiyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini dinliyor, mahalle de yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veriyoruz" dedi.

        (AY-Y)

        27.12.2016 09:10:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler