Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sultan Sazlığı'nda 8 Kamelya Yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Sultan Sazlığı Ziyaretçi Bilgilendirme Merkezinde yaz mevsiminde ziyaretçi yoğunluğunda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi adına Orman Su İşleri Müdürlüğü ve Develi Belediyesinin işbirliği ile sekiz kamelya ve iki çeşmenin yapımı tamamlandı.

        Çalışmaları yerinde inceleyen Develi Belediyesi Meclis Üyesi Hamdullah Deringol, "Develimizin en fazla ziyaret edilen yerlerinden bir tanesi olan Sultan Sazlığı Ziyaretçi Bilgilendirme Merkezinde daha fazla ziyaretçi ağırlayabilmek için sekiz adet kamelya ve iki adet çeşme yapıldı" dedi.

        Deringöl, "Öncelikle bu yatırımı buraya yapan Orman Su İşleri Müdürlüğüne ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar beye çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        27.12.2016 10:20:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler