Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DOSOD'çular kış gezisi düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü (DOSOD) üyeleri kış gezesi düzenledi. Gezide yer yer 2 metreyi bulan karda ilerlemeye çalıştılar.

        DOSOD hafta sonunu kış gezisi düzenledi. 14 araç ve 48 üyesi ile düzenlenen etkinlik pazar sabah kahvaltısı ile erkenden başladı. Kulüp daha sonrasında konvoy olan araçları ile Konuralp'ten hareket ederek Kaynaşlı ilçesine ulaştılar. Konvoy Kaynaşlı'dan Topuk, Oflu ve Sinekli yaylası bölgesi ve Abant gölü bölgesine ulaştı. Dağların arasından ilerleyen kulüp beyaz gelinliğini giymiş karlı dağları ve eşsiz manzara karşısında doyasıya fotoğraf çekildiler. Yükseklerdeki yoğun kara aldırış etmeyen ekip Abant'ta mangal molası verdi.

        DOSOD Yakın Karadeniz Düzce motor sporları merkezine ulaşarak geziyi tamamladı. Kulüp üyelerinin ilerleyen günlerde gezilerinin devam edeceği öğrenildi.

        (AY)

        27.12.2016 12:26:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler