Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SDT'den yeni yılda yeni oyun

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) '39 basamak' adlı oyunla tiyatroseverler ile buluşacak.

        2016-2017 tiyatro sezonun ilk perdesini, Türk geleneksel tiyatrosunun vazgeçilmez eserlerinden bir olan 'Fehim Paşa Konağı' adlı oyunu ile açan, ardından, 'Git Gel Dolap' adlı oyunu seyirciyle buluşturan SDT, 29 Aralık Perşembe günü saat 19.30'da, '39 basamak' adlı yepyeni bir oyuna perde aralayacak.

        John Bauchan'ın kaleme aldığı, PatrıckBralow'un oyunlaştırdığı, Mehmet Ergin'in çevirdiği oyunu Volkan Gündüz yönetiyor. Oyun, Richard Hannay adlı karakterin gittiği tiyatroda gizemli güzel Annabella'yla adlı kadınla tanışmasını, kadının bir gizli ajan olduğunu ve çok gizli bir görev için İskoçya'ya ulaşması gerektiğini öğrenmesini daha sonra ise istemeden de olsa kendisini gizli görevin içinde bulmasını konu alıyor. Dekoru, müziği ve oyunculuk performanslarıyla seyredenlerin beğenisini toplayacak olan '39 basamak' adlı oyun 26 Ocak'a kadar Atatürk Kültür Merkezi'nde perdelerini açacak.

        (UY-AÖ-Y)

        27.12.2016 13:22:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler