Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı ve Doğubayazıt doğalgaz ihalesi sonuçlandı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı il merkezi ile Doğubayazıt ilçesinin doğalgaz ihalesi sonuçlandı.

        5 şirketin teklif verdiği ihalede en düşük teklifi kilovatsaat başına 4,460 kuruş veren Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ihaleyi kazandı. İhalenin hayırlı olması temennisinde bulunan Ağrı Valisi Musa Işın, "İlimize doğalgazın verilmesi için daha öncede ihaleler yapılmasına rağmen olumlu sonuçlanmamıştı. Bu ihale ise 5 şirketin katılımı ile olumlu sonuçlandı. Aksa Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından kazanılan ihalenin ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

        Doğalgazın verilmesi ile hava kirliliğinin önüne de geçileceğini kaydeden Vali Işın, "İnşallah 2017 yılının ilkbaharında altyapı çalışmalarına başlanacak. Çalışmaların hızla sonuçlanması ve vatandaşlarımızın kısa zaman içerisinde doğalgaz hizmetini almalarını diliyorum. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (AG-MSA-Y)

        27.12.2016 13:23:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler