Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sekmen Gazi Ergün'ü Ziyaret Etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kayseri'de teröristler tarafından askerlerin bulunduğu aracı hedef alan hain saldırıda yaralanan Piyade Er Yusuf Ergün'ü evinde ziyaret etti.

        Yakutiye ilçesindeki Gazi Ergün'ün baba evine giden Başkan Sekmen, Gazi Yusuf Ergün ve ailesiyle sohbet etti. Bombalı saldırıdan yaralı olarak kurtulan Ergün, saldırıda yaşadıklarını Başkan Sekmen'e anlattı. Başkan Sekmen, "Hain terör örgütü ne yaparsa yapsın milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozamaz. Elinde silah olmayan askerlerimize hain pusular kuracak kadar insanlıktan çıkmış bu canilere iç ve dış güvenlik harekâtlarımızda gereken dersi misliyle verip terörü toprağa gömüyoruz. Şükürler olsun ki Yusuf kardeşimiz bu hain saldırıdan kurtuldu. Bu vesileyle iç güvenlik harekâtında ve Fırat Kalkanı Operasyonu'nda şahadet şerbetini içen kahraman şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, gazi ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Hak, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler versin" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        27.12.2016 17:46:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler