Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaalp'ten Başkan Şahiner'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i ziyaret etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Yılmaz Karaalp, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürleri Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Yılmaz Karaalp, Başkan Abdulkadir Şahiner ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile eğitim konusunda hangi hizmetlerin yapılabileceğini konuştular.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner, "Sevgili öğretmenlerimizle bir araya gelmek, onların gençlerimiz ve öğrencilerimiz için geliştirdikleri projeleri öğrenmek bana büyük bir keyif veriyor. Sungurlu Belediyesi olarak, gelişmemizin, büyümemizin, yarınlarımızın, teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya hazırız. Bunu hep söylüyorum" şeklinde konuştu.

        (SŞ-BÖ)

        27.12.2016 18:35:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler