Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dezavantajlı gruplara 'Mis Sabun' Mesleki Eğitim Kursu

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde dezavantajlı gruplara yönelik 'Mis Sabun' Mesleki Eğitim Kursu başladı.

        İŞKUR, Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) ve Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle 'Mis Sabun' Mesleki Eğitim Kursu açıldı. Kurs öğretmeni Firdevs Keskin, 'Mis Sabun' Mesleki Eğitim Kursunun bu hafta başladığını ifade etti.

        Kurs hakkında bilgi veren Keskin, "Sabah bir gurup ve öğlen bir gurup olmak üzere toplam 2 grubumuz var. Kursumuz hafta içi 5 gün ve 5 saat sürüyor. İŞKUR, HEM ve Sosyal Dayanışma Merkezi'nin işbirliğinde açılan bir kurs. Kursumuz Mart aynın 3'ünde sona erecek. Toplam 248 saat sürecek. İlk başta sabunu yoğurma işlemi yapacağız daha sonra şekil vereceğiz, şekil verdikten sonra da boyama işlemini yapıp kurumasını bekleyeceğiz. Kuruması tamamlandıktan sonra cila işlemi yapacağız. Derslerimiz çok keyifli geçiyor. Kursiyerlerimiz buradan öğrendikleriyle kendilerine gelir elde edebilir, aile bütçesine katkı sağlayabilirler. Kursumuz inşallah hep böyle keyifli geçer ve devamı gelir" dedi.

        (KA-MEF-Y)

        28.12.2016 09:00:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler