Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere sosyal proje bilgilendirmesi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Adatepe köyünde eğitim-öğretime devam eden Adatepe Ortaokulu öğrencilerine, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projesi ve 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' projesi ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

        Lapseki'ye bağlı Adatepe köyünde eğitim-öğretime devam eden Adatepe orta okulu öğrencilerine TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projesi ve 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' projesi ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı. 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' projesiyle öğrenciler kendi akranı olan bir yetimin ihtiyaçlarını karşılayacak. Ayrıca 15 Ocak 2017'de sona erecek olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı başvuruları öncesinde sunulacak proje şartları, içeriği ve hedeflenen genel amaçlar hakkında bilgi verildi.

        (GD)

        28.12.2016 11:00:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler