Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Digor'da ambulans ile kamyonet çarpıştı: 6 yaralı

        KARS (İHA) - Kars'ın Digor İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında ambulans ile kamyonet çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

        Digor istikametinden, Kars istikametine seyir halinde olan R.C.'nın sürücülüğünü yaptığı ambulans ile Kars istikametinden Digor İlçesi istikametine seyir halinde olan sürücülüğünü E.O.'nun yaptığı kamyonetin yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle kafa kafaya çarpıştı.

        Kazada ambulans ve kamyonette bulunan toplam 6 kişi çeşitli yerlerinden yarandı.

        Kazayı gören durumu 112 ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ile 112 ekipleri yaralılara burada ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla yaralıları Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk ettiler. Her iki hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        (IÇ-AA-Y)

        28.12.2016 14:58:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler