Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Tapsız, MOBESE Merkezini gezdi

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) merkezini ziyaret etti.

        MOBESE sistemini inceleyen Tapsız, ziyarette sistemin çalışması ve işleyişi ile merkezde yürütülen çalışmalar hakkında İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk'tan ve görevlilerden bilgiler aldı. İlin, asayiş ve güvenliği için MOBESE kameraları tarafından 24 saat esasına göre takip edildiğini belirten Tapsız, MOBESE sisteminin ilde meydana gelebilecek asayiş olaylarının önlenmesi, halkın huzur ve güveni, trafik güvenliğinin sağlanması, işlenen suç ve faillerinin yakalanmasında önemli katkılar sağladığını söyledi.

        Tapsız, MOBESE kameralarıyla kentteki hareketliliği bir süre yerinde takip etti.

        (MD-FM-Y)

        28.12.2016 17:49:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler