Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitime kar engeli

        MANİSA (İHA) - Manisa'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir günlük ara verildi. Bazı ilçelerin tamamında eğitime ara verilirken bazılarında da taşımalı eğitim verilen okullar tatil edildi.

        Manisa Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yayımlanarak kar yağışının etkili olduğu ilçelerde eğitime ara verildiği açıklandı.

        Manisa Valiliğinden yapılan açıklama şöyle: "İlimiz genelinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle, Demirci, Gördes, Kula, Sarıgöl, Selendi ve Alaşehir ilçelerinde eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ahmetli, Gölmarmara, Salihli, Şehzadeler, Turgutlu, Yunusemre ve Akhisar ilçelerinde eğitime kısmi olarak ara verilmiş olup kapsamı taşıma merkezlerinin tümü yada bazılarıyla sınırlıdır. Soma, Kırkağaç, Köprübaşı ve Saruhanlı ilçelerinde ise eğitime devam edilecektir."

        (SC-Y)

        29.12.2016 00:48:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler