Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yakutiye'nin kar çalışması devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Merkez Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Karla Mücadele ekipleri, 15 gün önce yağan karı ikinci defa temizliyor. Yoğun kar yağışının yaşandığı Erzurum'da, kar çalışmaları yapılmış, yolları dolduran karlar kamyonlarla şehir dışına taşınmıştı.

        İkinci çalışmayı zorunlu yaptıklarını belirten Fen İşleri yetkilileri, "Çatılardan aşağı inen kar, ilk temizlediğimiz kara ulaştı. Cadde ve sokaklara girmezsek, ulaşım aksayacaktı" dediler.

        Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele ekipleri, geçtiğimiz günlerde yoğun olarak yağan kar için ikinci temizliği yapıyor. Uzun yıllar aradan sonra Erzurum'da metrekareye rekor seviyede kar yağışı yaşanmıştı. Belediye ekipleri, karın ardından günler süren kar çalışmalarını yaparak trafiğin akışını sağlamışlardı. İlk temizlik çalışmasının ardından bu defa çatılardan aşağı inen kar, insan ve araçlar için sorun oluşturmuştu. Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ikinci defa sokaklarda çalışma başlattılar.

        Apartman bahçeleri temizleniyor

        Çatılardan akan karların temizlenmesi için çalışma başlatan Fen İşleri Karla Mücadele ekiplerine Belediye Başkanı Ali Korkut, apartmanlara ait olan bahçe ve ortak alanlarında kar çalışmasına eklenmesi talimatını verdi. Fen İşleri ekipleri kar çalışmalarını yaptıkları bölgelerde apartman ortak alanlarına yığılan karları da temizliyor.

        (ÖB-ÖB-Y)

        29.12.2016 09:41:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler