Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Belediyesi Fen İşlerinin 2016 mesaisi yoğun geçti

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2016'yı yoğun bir mesai ile tamamladı.

        Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt seriminden yeni yol açımına, kaldırım çalışmasından bordür yapımına, merdiven yapımından istinat duvarı yapımına geniş bir yelpazede çalışmalarına devam etti. İlçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ekipler, gelişen ve büyüyen Mamak'ın altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürdü. Altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İlçemiz her geçen gün büyüyor. Bizler de bu büyümeyle birlikte Mamak'ta altyapı çalışmalarına devam ediyoruz. 2016'yı yoğun bir mesai ile tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğümüz, 2016 için belirlediği hedeflerinin de üzerine çıkarak başarılı bir yıl tamamlamış oldu" dedi.

        2016 yılı içerisinde 200 bin ton asfalt atmayı hedefleyen Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte bu hedefin üzerine çıkarak 350 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 içerisinde ayrıca 23 kilometre imarlı yol açımı, 50 kilometre malzemeli yol bakımı, 40 kilometre bordür yapımı ve 55 kilometre kaldırım yapımı gerçekleştirdi. Mamak'ta bulunan okullara yönelik tamirat, tadilat ve bakım çalışması da yapan Fen İşleri Müdürlüğü, 6 okulda boya, dış cephe yenilemesi gerçekleştirdi. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü 5 okulda da duşları, tuvaletleri ile birlikte kapsamlı halı saha yapımına devam ediyor.

        (BC-Y)

        29.12.2016 09:54:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler