Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESKİ personeline yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) personeline 2016 yılının son eğitimleri veriliyor.

        TESKİ Şarköy Şube Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi, TESKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü personeli Emel Tufan tarafından verildi. Eğitimde TESKİ personelinin riskli çalışma alanlarında dikkat etmesi gereken konular ve alınması gereken önlemler anlatıldı.

        TESKİ Genel Müdürlüğünün iş sağlığı ve güvenliği konusunda oldukça hassas olmasından dolayı belirli periyotlarda il genelinde TESKİ personeline eğitimler düzenleniyor. Bu sayede TESKİ'de bir iş sağlığı ve güvenliği kültürü oluşmuş oluyor. Ayrıca hizmet alımı TESKİ personelinin de eğitimleri takip ediliyor ve yılın son eğitimleri tamamlanıyor.

        TESKİ işyeri hekimi tarafından sahada ve iş yerlerinde karşılaşılacak sağlık problemlerine yönelik çalışan sağlığı eğitimleri tamamlanmak üzere. Yapılan eğitimler neticesinde edinilen bilgiler saha ve işyeri çalışmalarına doğrudan yansıyor. Özellikle riskli çalışma sahalarında başta kontrol mühendisleri olmak üzere tüm TESKİ personeli gerekli özveri ve dikkati gösteriyor.

        (HLD-MEF-Y)

        29.12.2016 09:55:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler