Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar'dan Halep'e yardım

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediyesi tarafından "Halep'li Muhacir Kardeşlerimize Yardım" kampanyası başlatıldı.

        Kısa bir süre önce Ceylanpınar Belediyesi öncülüğünde başlatılan "Halep'li Muhacir Kardeşlerimize Yardım" kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlar acil ihtiyaç kapsamında olan battaniye, kışlık malzeme, bebek maması ve gibi ihtiyaçlarının yanı sıra nakdi olarak da kampanyaya dahil olabiliyor.

        Belediye Kültür ve Sosyal Müdürlüğü organizesinde yapılan yardım kampanyası dahilinde bugün Belediyede koordinasyon toplantısı yapıldı.

        Mahalle muhtarları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının katıldığı koordinasyon toplantısına katılan muhtarlar ve STK temsilcileri yardım kampanyasına destek olacaklarını ifade ettiler.

        "Halep'li Muhacir Kardeşlerimize Yardım" kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşların eski belediye hizmet binasındaki belediye yetkilileri ile irtibata geçilmesi istendi.

        (UK-BRN-Y)

        29.12.2016 10:04:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler