Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerden Uyar'a yeni yıl ziyareti

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakım Evi'nin minik öğrencileri, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'a yeni yıl ziyaretinde bulundu.

        Başkan Sibel Uyar ile Urla Belediye Meclis Salonu'nda buluşan öğrenciler, Başkan Uyar'ın yeni yılını kutlayarak kendi yapmış oldukları hediyeleri verdi. Aldığı hediyelerin kendisi için çok anlamlı olduğunu dile getiren Uyar, kreş öğrencilerinin ve öğretmenlerin yeni yılını kutladı. Uyar, "Urla Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakım Evimizin kıymetli öğrencileri; hepinize çok teşekkür ediyorum. Yeni yılda hepinize sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Düşlediğiniz her şey sizinle olsun. Sizleri çok seviyorum" dedi. Uyar da, yaklaşan yılbaşı öncesi ziyarete gelen öğrencilere yeni yıl hediyelerini verdi.

        (CA)

        29.12.2016 11:16:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler