Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hasan Akgün, vinç kazasının yaşandığı yerde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - E-5 Otoyolu Büyükçekmece mevkiinde yan yol çalışmasında kullanılan vincin, beton pompasının üzerinde devrilmesinin ardından E-5 Karayolu trafiğe kapandı. Yaşanan kazanın hemen ardından olay yerine gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, olay hakkında bilgi alırken yapılan çalışmaları inceledi.

        Olumsuz hava koşullarının günlük hayatı olumsuz etkilediği Büyükçekmece'de fırtına nedeniyle bir vincin devrilmesi sonucu E-5 karayolu trafiğe kapandı.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi ekipleri vincin kaldırılması ve yolun yeniden trafiğe açılması için anında çalışmalara başladı. Bu arada yolun trafiğe kapanması sonucu toplu taşıma araçlarında mahsur kalan vatandaşların ulaşımı da, Büyükçekmece Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sağlandı.

        "Canla başla çalıştılar"

        Olay yerinde incelemelerde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kaza sonucu can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, "Maalesef olumsuz hava koşulları nedeniyle vincin devrilmesi sonucu E-5 karayolu trafiğe kapandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi ekipleri yolun yeniden trafiğe açılması için anında çalışmalara başladılar. Halkımızın mağdur olmaması için canla başla çalışan Büyükşehir Belediyesi ve belediyemiz ekiplerine teşekkür ediyorum. Hepimiz için geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

        (HB-ÖK-Y)

        29.12.2016 12:30:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler