Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrenciler yakınlarını unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde öğrenciler yeni yıla girerken yakınlarını unutmadı.

        Tavşanlı İlçesi Moymul İlk öğretim okulu ana sınıfında eğitim gören öğrenciler PTT Kargo Posta Dağıtım Merkezi Müdürlüğü Tavşanlı Şubesi'nden yurt içi ve yurt dışındaki sevdiklerine yılbaşı kartı yolladı.

        Öğrenciler, yılbaşı kartları ile sevdiklerine yeni yıl mesajı gönderdi. Ana sınıfında eğitim gören öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte kendilerinin hazırladığı kartpostalları, PTT Kargo Posta Dağıtım Merkezi Müdürlüğü Tavşanlı Şubesi'nden yurt içi ve yurt dışındaki yakınlarına sevdiklerini söyledi.

        Minik öğrenciler, teknoloji karşısında unutulmaya yüz tutan mektup, tebrik kartı ve kartpostalları, hazırladıkları zarflara koyarak tanıdıklarına yolladı.

        Minik öğrenciler, yılbaşı için hazırladıkları tebrik kartlarını yolladıktan sonra, PTT binasında hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldılar. (Tİ - EFE)

        29.12.2016 12:59:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler