Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da karla mücadele seferberliği

        ANKARA (İHA) - Ankara'yı esir alan yoğun kar yağışına karşı Pursaklar Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri gece gündüz mesai yaptı. Ekiplere yalnız bırakmayan Pursaklar Belediyesi Meclis Üyesi ve Fen İşleri Genel Koordinatörü Hakkı Bayır, personelle birlikte kar küreme çalışmasına destek verdi.

        Ankara'da hafta ortasında başlayan yoğun kar yağışı etkisini iyice hissettirdi. Başkent'in rakımı yüksek ilçelerinden olan Pursaklar'da kar kalınlığı 20 santimi geçti. Yolların, sokakların ve kaldırımların ulaşıma açık olması için yoğun çaba sarf eden Pursaklar Belediyesi, gece boyu tuzlama, gündüz de kar küreme çalışması yaptı. Meteorolojiden alınan bilgiler çerçevesinde tedbirlerini haftalar öncesinden alan Pursaklar Belediyesi, karın yağmasıyla birlikte ekip ve ekipmanlarla dört koldan mücadele etti. Ekipler gece gündüz aralıksız olarak çalışarak Pursaklar'ın cadde ve sokaklarında biriken karları temizledi, buzlanmayı önlemek amacıyla yollara ve kaldırımlara tuz attı. 90 Fen İşleri Müdürlüğü personeli, 50 Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, 15 tuzlama ve 8 kar küreme aracı ile 24 saat aralıksız karla mücadele edip cadde ve sokakları trafiğe açık hale getirdi. Ekiplere Pursaklar Belediyesi Meclis Üyesi ve Fen İşleri Genel Koordinatörü Hakkı Bayır, mahalle muhtarları ve esnaf da destek verdi. Belediye ekiplerinin yoğun mesaisi ve özverili çalışması ilçe halkının takdirini kazandı.

        (BC-Y)

        29.12.2016 13:13:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler