Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muradiye'de şehitler için mevlit okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Seracettin Seçkin

        VAN (İHA) - AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından vatan uğruna can veren tüm şehitler için mevlit okutuldu.

        Muradiye Merkez Camisi'nde şehitler için mevlit okutularak dualar edildi. Cevizli irmik helvası ve bazı ikramların yapıldığı mevlit programının ardından konuşan AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, "Bizler bu mukaddes davamızı Fatih'in ve Selahaddin Eyyubi'nin torunları olarak nesilden nesile aktarmalıyız. Vatanımızın ve kardeş ülkelerimizin her bir karışı şehitlerimizin kanları ile bezenmişken, Siyonist leşlerinin iki günde sahip olmasına göz yummamalıyız. Ezelden ebede hiç durmadan sürmeye devam edecek olan hak ve batıl davasında duruşumuzu belli edip, mücadeleci yüreklerle her nerede olursak olalım kutlu direnişimiz ile mazlumların ve mağdurların yanlarında olmalıyız. Bu rahmetten geri kalmaksızın tek bir yürek ile Hazreti Ömer misali adaletli, Hazreti Ali misali cesaretli olmalıyız. Milletimizin geleceği ve selameti için adil düzene dayalı yeni bir dünyanın kurulması için Allah'ın izniyle yeryüzündeki zulümlerin durdurulması, adaletin, barışın ve huzurun temini için bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Zafer inananlarındır. Zafer yakındır" dedi.

        İlçe Müftüsü Selim Duman'ın dua ettiği programa İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, polis ve asker ile vatandaşlar katıldı.

        (MSA-Y)

        29.12.2016 13:58:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler