Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarlar'da trafik kazası: 3 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde yoğun kar yağışının etkisiyle 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışının etkisiyle kaygan hale gelen Cumhuriyet Caddesi'nden İlçe merkezine doğru ilerleyen Halil Kul'un kullandığı 43 YC 794 plakalı otomobil, kar ve buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi ile park halinde bekleyen araca çarparak durabildi. Daha sonra arkadan gelen Bayram Doğruoğlu yönetimindeki 43 SR 509 plakalı otomobil kaza yapan araca çarptı.

        Kazada, Selime Kul, Hatice Kul ve Ahmet Karaca isimli vatandaşlar yaralandı. Yaralılar Simav Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve tedavi edilerek taburcu edildiği bildirildi. Kaza sonucu her üç otomobilde büyük çapta maddi hasar oluştu.(MB-EFE)

        29.12.2016 14:22:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler