Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bergama'da "Şahane Düğün" kapalı gişe

        (Fotoğraflı)

        Sertan Ergit

        İZMİR (İHA) – İzmir Devlet Tiyatrosu'nun bu sezon 5. prömiyer oyunu olarak sahnelenen "Şahane Düğün" Bergama'da tiyatro severlerle buluştu. Günler öncesinden biletleri satılan oyun için salonda boş yer kalmadı.

        Bergama Kültür Merkezi, İzmir Devlet Tiyatrosu'nu "Şahane Düğün" adlı oyunuyla konuk etti. İngiliz sanatçı Robin Hawton tarafından kaleme alınan, Özcan Özer'in dilimize çevirdiği ve 'doğru insanı bulma' esprisi üzerine kurulu romantik komediyi usta yönetmen Metin Oyman yönetti. Bergamalıların kahkahalarını tutamadığı bir dizi komik olayın ustaca kurgulandığı oyunu Işın Karakan, Serkan Kunter, Mustafa Şen, Ceylan Gölçek, Güldeniz Türküstün ve Berfu Yargücü Kalay sergiledi.

        İzmir Devlet Tiyatrosu'nun "Şahane Düğün" adlı oyunuyla birlikte Kasım ayından bu yana 11 oyununun 20 seans halinde sergilendiği Bergama Kültür Merkezinde 7 bine yakın tiyatro sever oyunları takip etti.

        (AG-Y)

        29.12.2016 14:30:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler