Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silvan'dan Haleplilere 32 bin TL yardım

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği kapsamında, Halep için başlatılan yardım kampanyasına bütün Türkiye'de olduğu gibi Silvan halkı da destek verdi

        Silvan Müftülüğü tarafından iki hafta önce başlatılan nakdi yardım kampanyasına Silvan halkı tarafından bağışlanan 32 bin TL, Diyanet Vakfı tarafından açılan Halep hesabına aktarıldı. İlçe müftüsü Hüseyin Özdemir, "Silvan ilçesi her zaman olduğu gibi Halep konusunda da mağdur kardeşlerinin yanında olduğunu büyük bir duyarlılık örneği göstererek ortaya koydu. Gözyaşları içinde yeter ki kardeşlerimiz zulümden kurtulsun, rahat bir ortama kavuşsunlar anlayışının hakim olduğu bu yardım kampanyası kimlikleri ne olursa olsun İslam kardeşliğinin her sorunun üstesinden gelineceğini açık bir şekilde ortaya koymuştur" dedi.

        (YB-MP-Y)

        29.12.2016 17:41:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler