Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli'de iş yeri açılışı

        (Fotoğraflı)

        Zeki Ceyhan

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yeni hizmete giren iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

        İstasyon Caddesi üzerinde hizmete giren kuruyemiş ve lokum satış firmasının iş yeri açılışına; Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, MHP il Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı ve çok sayıda davetli katıldı.

        Belediye Başkanı Şahin, açılışı gerçekleşen iş yerinin hayırlı olmasını diledi. İş yeri sahiplerine de bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Şahin ve İlçe Başkanı Karaca, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı tarafından okunan duanın ardından açılış kurdelesini keserek iş yerini hizmete açarak iş yerini gezdi.

        İş yeri sahibi Yılmaz Ağdağ ise, "Osmaneli halkına en iyi şartlarda hizmet vereceğimize inanıyorum, tekrar herkesin bu duyarlılığı ve katılımı için teşekkür ediyorum" dedi.

        (ZC-MET-Y)

        30.12.2016 11:11:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler