Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Emniyet Müdürü Sel'den ÇTSO yönetimine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Murat Yüksel

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Sel, yeni görevine başlamasının ardından sonra kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetimine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

        ÇTSO binasında gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Celal Sel'i ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcısı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Emin Bacak, Fikri Kutlu, İbrahim Gün, Yaşar Murat Aydoğdu ile Genel Sekreter Sema Sandal karşıladı.

        Oda çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin'den bilgi alan Emniyet Müdürü Celal Sel, ÇTSO Kongre Fuar Merkezinin il için büyük kazanç olduğunu belirterek, Emniyet Müdürlüğü olarak Çanakkale'nin en önemli yerel aktörlerinden olan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile iyi ilişkiler içerisinde bulunduklarını belirtti. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çanakkale'nin huzuru ve güveni için ÇTSO olarak ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını ifade etti.

        (MY-MA)

        30.12.2016 11:13:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler