Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehirli şehidin tabutuna sarılı Türk bayrağı babasına teslim edildi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Fırat Kalkanı Harekatı şehidi Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak'ın tabutuna sarılan Türk bayrağını şehidin babasına teslim etti.

        Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak gözyaşları içinde Seydişehir'e bağlı Taraşçı Mahallesinde son yolculuğuna uğurlanmıştı. AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Altıparmak ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, aileye acılarını paylaştıklarını belirterek, "Acınız tüm Türkiye'nin acısıdır. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Türk milletine mal olan evlatlarımızın emanetine kararlılıkla sahip çıkacağız. Milletimiz, kahraman şehidini hiçbir zaman unutmayacaktır. Şehidimize Allah'tan rahmet size ve ailenize başsağlığı ve sabırlar dilerim''dedi.

        Altıparmak ailesinin acısını yürekten paylaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, ''Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evladınız, vatanımızın birlik ve bütünlüğü için canını feda etti ve şehitlik mertebesine erişti. Şehidimizin geride bıraktıklarına sahip çıkmak bizim öncelikli görevimizdir" diye konuştu.

        Oğlunun Türk bayrağının dalgalandırılması için canını hiçe sayarak çarpıştığını kaydeden baba Yaşar Altıparmak, "Oğlum, evladım 11 aydır kalleşlerle çarpıştı. Bayrağımızın dalgalanması için her şeyini verdi. Ürktüler, korktular, kaçtılar. Benim yavrumu kimse yıkamadı, kahpece yıktılar. Ama ben inanıyorum ki oğlumun kanı yerde kalmayacak. Benim oğlum kendi yemeğini El Bab'da görev yaparken Suriyeli aç kalan çocuklarla paylaşmış. Aç kalma pahasına olsa da'' ifadelerini kullandı.

        Milletvekili Erdoğan'ın taziye ziyaretinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Fırat Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer katıldı.

        (AH-Y)

        30.12.2016 11:31:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler